Training en Coaching

energie l inzichten l vrouwenpower!

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Of je nu zelf onderneemster bent, je partner ondersteunt en helpt, je hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn of een baan buitenshuis hebt. Jij bent de spil. Mevrouw de Boer ziet dat agri-vrouwen heel veel ballen in de lucht houden en dus héél veel doen op een dag. Ze zorgen voor alles en iedereen en zetten zichzelf bijna automatisch op de laatste plaats. Herkenbaar? Blijft er ruimte over voor jezelf? En voel je aan het einde van de dag voldoening? Ruimte en voldoening zijn nodig om op te laden. Dát geeft energie en balans. Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoe het anders kan. En dat is jammer. Want de tijd gaat zó snel, voor je het weet zijn we alweer vijf jaar verder. Geloof ons: het kán! En het is niet moeilijk. Wat is er nodig? Jij, een gezonde dosis lef en bereidheid om uit de automatische piloot te stappen.

Ben je bereid om in jezelf te investeren? Kijk hieronder naar ons aanbod en lees wat wij voor je kunnen betekenen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie, om een belafspraak te maken met Mevrouw de Boer waarin we bespreken wat het beste bij je past en om je aan te melden.

Mevrouw de Boer Weekend 2021

Mevrouw de Boer Weekend – vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2021
                                           'Ik had het nooit willen missen.'

Van 22 t/m 24 oktober 2021 gaan we met 12 agri-vrouwen een heerlijk weekend weg. Tijdens dit weekend draait het om jou. We gunnen het jou dat je gaat zien dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt. Een weekend om echt nooit te vergeten, vol inspiratie, verhelderende inzichten en waardevolle contacten met vrouwen die jouw verhaal (her)kennen.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer 11-Rittenkaart

Wij merken dat het belangrijk is om een aantal gesprekken achter elkaar aan te gaan om jouw doel te bereiken. Met deze rittenkaart kun je een gesprek inplannen wanneer je deze nodig hebt en krijg je het 11e gesprek cadeau van ons. Het is mogelijk om alleen het gesprek aan te gaan, dat je partner het gesprek met ons aan gaat maar ook is het mogelijk dit samen te doen. Interesse? Stuur ons een e-mail>> mail@mevr-de-boer.com

Mevrouw de Boer Jaarprogramma

Mevrouw de Boer geeft jou de kans om uit de drukte te stappen, op te laden én te groeien. Een jaar lang volg je samen met agri-vrouwen elke maand een energieke trainingsdag centraal in Nederland, op een sfeervolle locatie in de natuur. Tijdens deze dagen creëer je ruimte voor jezelf, krijg je grip op tijd en jouw taken en wordt helder wat je wil. Je gaat DOEN wat goed voor jou is, jouw persoonlijke missie wordt werkelijkheid.
Lees meer >>