Training en Coaching

energie l inzicht l vrouwenpower!

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Of je nu zelf onderneemster bent, je partner ondersteunt en helpt, je hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn of een baan buitenshuis hebt. Jij bent de spil. Mevrouw de Boer ziet dat agri-vrouwen heel veel ballen in de lucht houden en dus héél veel doen op een dag. Ze zorgen voor alles en iedereen en zetten zichzelf bijna automatisch op de laatste plaats. Herkenbaar? Blijft er ruimte over voor jezelf? En voel je aan het einde van de dag voldoening? Ruimte en voldoening zijn nodig om op te laden. Dát geeft energie en balans. Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoe het anders kan. En dat is jammer. Want de tijd gaat zó snel, voor je het weet zijn we alweer vijf jaar verder. Geloof ons: het kán! En het is niet moeilijk. Wat is er nodig? Jij, een gezonde dosis lef en bereidheid om uit de automatische piloot te stappen.

Ben je bereid om in jezelf te investeren? Kijk hieronder naar ons aanbod en lees wat wij voor je kunnen betekenen.

Jaarprogramma Route '23


Het Jaarprogramma is toegespitst op het leven van jou als agrarische vrouw. 
Route '23 is de weg naar het leven waar jij van droomt. En dit is waarom wij dit programma hebben ontwikkeld:


'Soms is er een moment waarop je weet dat er iets moet veranderen. Je bent zelf al aan de slag gegaan om zaken anders aan te pakken, maar het werkt niet. Dan moet je echt Mevrouw de Boer bellen. Rianne en Marlies zijn ongelofelijk professioneel, humoristisch en goed zodat je echt stappen zet om verder te komen.'
Dorieke Goodijk, deelneemster Route '21Wil je ècht aan de slag met jouw droom of doel? Dit programma van Mevrouw de Boer bevat alles om dat te bereiken. Wij zijn Marlies en Rianne van Zeeland, zussen, boerendochters, onderneemsters, creatievelingen en soms een bietje gek. We zijn in 2014 gestart met Mevrouw de Boer. Als boerendochters kennen we de dynamiek van het werken en leven in de agrarische sector en we weten heel goed wat de daarbij behorende uitdagingen en kansen zijn. Wij hebben alles wat we hebben en weten in dit programma gestopt, speciaal voor jou zodat jij (wel) gaat doen wat je graag wil.

Klik hier als je een telefoongesprek met Rianne wil om te onderzoeken of dit iets voor je is. Of >>

Lees meer >>