Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

De kernwaarden van de Nederlandse varkenshouderij
Bij de vorige editie was Rianne aanwezig bij het Praktijksymposium met de presentatie Imago & Communicatie. Tijdens deze editie hebben we de presentatie gebaseerd op concrete input van de professionals: varkenshouders.

Tijdens de vorige editie werd ons duidelijk dat er behoefte is aan een rode draad die kan worden gebruikt als uitgangspunt om te communiceren. Op die manier wordt de mogelijkheid gecreëerd om samen als sector aan een eenduidig beeld te werken. Met dat doel voor ogen zijn we met 10 varkenshouders aan het werk gegaan. Voor deze 'werkgroep' hebben we 3 brainstormsessies ontwikkeld en begeleid, met als resultaat: 5 kernwaarden die de weerspiegeling zijn van de Nederlandse Varkenshouderij.


De 5 kernwaarden hebben we middels rollenspellen gepresenteerd tijdens de 6e editie van het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid in Venray. Onze droom zou werkelijkheid worden wanneer deze kernwaarden door iedere varkenshouder én in de periferie in de communicatie naar de omgeving actief worden ingezet. Wordt vervolgd..

<< terug naar Presentatie