Mevrouw de Boer Jaarprogramma

Mevrouw de Boer geeft jou de kans om uit de drukte te stappen, op te laden én te groeien. Een jaar lang volg je samen met agri-vrouwen elke maand een energieke trainingsdag centraal in Nederland, op een sfeervolle locatie in de natuur. Tijdens deze dagen creëer je ruimte voor jezelf, krijg je grip op tijd en jouw taken en wordt helder wat je wil. Je gaat DOEN wat goed voor jou is, jouw persoonlijke missie wordt werkelijkheid.

Het jaarprogramma is speciaal voor agrarische vrouwen. Of je nu zelf onderneemster bent, een baan buitenshuis hebt, je partner ondersteunt of hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn. Agri-vrouwen begrijpen elkaar doordat ze allemaal te maken hebben met de dynamiek van een agrarische onderneming en de daar bijhorende uitdagingen.

Tijdens de 12 livedagen komen dé thema's aan bod waar je als agrarische vrouw tegenaan loopt. Het zijn interactieve dagen, begeleid door Marlies en Rianne van Zeeland. Allemaal in een vertrouwde en veilige omgeving en met puur en lekker eten en drinken. Het resultaat: meer energie, balans en voldoening.

Voel je 'dit is iets voor mij!'? Er zijn altijd 1.000 redenen om iets niet te doen... Maar ben eens eerlijk: wat is de reden om het wél te doen? Heb lef en investeer in jezelf. Stuur ons een bericht via mail@mevr-de-boer.com of bel onze office-mevrouw Dorien voor een vrijblijvende afspraak : 06-13523658
En begin vandaag aan de rest van je leven. <3