Mevrouw de Boer Coaching

Mevrouw de Boer biedt naast het Jaarprogramma persoonlijke coaching aan. Zes maanden lang gaan we samen aan de slag om écht verandering te creëren, blijvende verandering. Je verrijkt jezelf met een andere kijk op je dagelijkse leven, en met zelfkennis. Samen werken we aan jouw helder doel en de realisatie hiervan. Je gaat doen wat bij je past, je krijgt grip op tijd en je idee of droom wordt werkelijkheid! Je gaat groeien en daardoor bereik je meer energie, balans en voldoening! Daarmee investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in je gezin en het bedrijf.

Ben jij er klaar voor om eerlijk naar jezelf te kijken, in jezelf te investeren en te groeien? We bieden coaching aan als zes maandentraject bovenop het Jaarprogramma. Je krijgt wekelijks een uur persoonlijke coaching, één op één, door Mevrouw de Boer coach Marlies, Rianne of Dieuwke. Wat dit traject echt waardevol maakt, is dat je coach, naast de wekelijkse gesprekken, elke dag bereikbaar is voor als je ergens tegenaan loopt, feedback nodig hebt, je wil sparren of als je even in een dip zit. Wij zijn van mening als je daar mee rond blijft lopen het probleem alleen maar groter wordt en je niet door kan groeien.  Als je het diezelfde dag met je coach kan bespreken, belemmert het je niet langer en kun je doorgroeien.  

De coachgesprekken vinden centraal in Nederland plaats, op het kantoor van Mevrouw de Boer in Uden, per video- of telefoonverbinding. Waar jouw voorkeur ligt. 

Weet je wat jouw missie is? Wij zijn benieuwd! Meld je aan voor een Mevrouw de Boer coach-traject en maak jouw droom werkelijkheid. Resultaat: energie, balans, rust én voldoening!