Mevrouw de Boer Weekend 2017

Het is tijd voor het weekend! Niet gewoon weekend, nee HET weekend!


Hét Mevrouw de Boer weekend > UITVERKOCHT!

In 2018 vind het Mevrouw de Boer weekend plaats op 12, 13 en 14 oktober. Mail ons via mail@mevr-de-boer.com als je meer wil weten of als je een plaats wil reserveren. 

Tijdens het Mevrouw de Boer Weekend 2016 wisten we op vrijdagavond al: 'dit gaan we volgend jaar weer doen!' Het was zó bijzonder! Wat waren we blij dat we de stoute schoenen hadden aangetrokken om dit weekend voor de vrouw in de agrarische sector te organiseren. Dit idee is ontstaan tijdens een lunch van Martine, Marlies en Rianne. We speelden alle drie al langer met het idee om 'iets' speciaal voor deze stoere vrouwen te organiseren. Iets waardoor ze lekker in de watten worden gelegd, waardoor ze tijd maken voor zichzelf, iets wat heel bijzonder en waardevol is.


Speciaal voor jou!

Tijdens gesprekken die we voeren met vrouwen uit de sector, merken we dat er een aantal overeenkomsten zijn. De vrouwen zijn flexibel, zorgzaam en de spil in huis en/ of op het bedrijf. En we zien nog iets: Deze vrouwen houden dagelijks veel ballen in de lucht en zetten zichzelf bijna automatisch op de laatste plaats. Kortom: er blijft weinig ruimte over voor zichzelf en ze verlangen naar meer energie.
Waarschijnlijk denk je nu: 'Ik herken mezelf wel, maar het valt wel mee.' Ja, die bescheidenheid... dat is óók een overeenkomst tussen vrouwen uit de agrarische sector ; )
Er zijn maar weinig vrouwen die écht tijd maken voor zichzelf, vaak vanuit de gedachte dat daar geen ruimte, geld of tijd voor is.
Ga maar eens na bij jezelf, wat is nu de eerste gedachte die bij je opkomt als je overweegt om een héél weekend weg te gaan?

Precies.

Stel je dan ook eens deze vraag:
Wat als je wel ruimte, tijd en geld vrij maakt voor een weekend weg?

Wij bieden je de mogelijkheid. Omdat je het verdient en omdat het je meer oplevert dan 'te blijven doen wat je altijd deed'. (Dan krijg je wat je altijd kreeg. Aldus Einstein) We gunnen het jou dat je gaat zien dat er zoveel meer mogelijk is dan je nu denkt. Wij geloven er in dat als je ruimte, tijd en geld vrij maakt voor jezelf, voor de dingen die er echt toe doen, dat dat vervolgens meer ruimte, tijd en geld oplevert.
Dáárom organiseren we het Mevrouw de Boer weekend!


Tijdens dit weekend draait het om jou. Wij zorgen voor heerlijk eten, fijne bedden, doeltreffende workshops en tijd om te relaxen. Verder nemen we tijd voor jou. Jij mag zijn wie je bent.

Dit weekend brengt je:

* Een andere kijk op je dagelijkse leven
* Zelfkennis, je weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost

* Waardevol contact met vrouwen die jouw verhaal (her)kennen
* Inzichten
 die je direct toe kan passen
* Helder doel voor jezelf 
* Een heerlijke energie boost!

Door van een afstand te kijken naar je dagelijks leven en door ontmoetingen met vrouwen die zich in jouw verhaal herkennen, verzamel je persoonlijke handvaten die je direct kunt toepassen.
Kortom: Dit weekend brengt je waardevolle inzichten en een flinke energie boost!

Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die op een agrarische onderneming wonen. Vrouwen die houden van het leven op het platteland, maar ook de bijhorende belemmeringen durven zien. Vrouwen die weten dat er meer te behalen is, die een verlangen voelen, maar even niet weten hoe of wat. Kortom: voor Mevrouwen de Boer!

Let op! We hebben bewust gekozen voor een kleine groep van 12 vrouwen, we hebben dus een beperkte beschikbaarheid!

Wie zijn er in ieder geval bij dit weekend?

Martine Kruider
PR boerin, houdt ongelofelijk veel van het leven op het platteland. Kijkt met haar stadse ogen nog steeds anders naar de stal dan haar 11-jarige dochter die al veel meer boerin is dan Martine ooit zal worden.
Door die andere blik, veelgevraagd spreker over kloof tussen boer en burger. Maar aller- belangrijkst: Martine zet al sinds jaar en dag Boerinnen in de spotlight waar zij kan.
Want de motor van het platteland is volgens haar toch echt de Mevrouw De Boer!
Daarnaast heeft Martine nog een passie: ze heeft leer-werk en trainings centrum De Basisz in Zeewolde opgericht met een vriendin, voor jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
www.ikbenboerin.nl

Marlies en Rianne van Zeeland
Als boerendochter kennen Marlies en Rianne de ins en outs van een agrarische onderneming.
Als vrouw zijn ze zich bewust van de uitdagingen voor de vrouw op een agrarische onderneming.
Als trainster en coach weten ze welke kansen er liggen voor de vrouw én voor hun gezin en het bedrijf.
De missie van Mevrouw de Boer: de vrouwen leren vanuit eigen kracht te denken en handelen, zodat ze dagelijks meer balans en energie gaan ervaren dan ooit tevoren. Mevrouw de Boer verzorgt presentaties en trainingen op het gebied van persoonlijke groei door heel Nederland.
www.mevrouwdeboer.com

Mevrouw de Boer weekend - in het kort

* Vrijdagmiddag 13 oktober t/m zondagmiddag 15 oktober
* In de prachtige omgeving van Bant, Flevoland
* Heerlijk en puur eten van lokale producten, vers voor je bereid, dus je hoeft het héle weekend niet te koken ;)
* Luxe locatie met comfortabele bedden, van alle gemakken voorzien
* Kwalitatief hoogwaardig programma
* Gezellige kampvuur gesprekken


Investering

Zoals je inmiddels hebt ontdekt bieden we je veel meer dan 'gewoon een weekendje weg'. We bieden een ontzettend waardevol weekend. Naast een prachtige locatie, comfort en lekker eten, bieden we op maat gesneden 'food for your soul'. Wat is zo'n weekend waard?

Vergeleken met soortgelijke programma's is € 895,- (excl BTW) de werkelijke waarde van dit weekend. We weten dat de inhoud, de andere vrouwen en onze kennis en ervaring jou ontzettend veel gaan brengen. Dit is het waard.. máár dat gaan we niet rekenen.

De prijs voor dit weekend is € 750,- exclusief BTW.
Dit is inclusief een waardevolle terugkomdag ter waarde van € 99,- excl. BTW.

We zijn ons er van bewust dat dit een pittige investering voor je is. Maar denk je eens in wat het gaat opleveren. De vrouwen die er vorig jaar bij waren weten inmiddels dat het niet in geld is uit te drukken. Deze investering gaat je voor de rest van je leven, iedere dag, ongelooflijk veel waarde brengen.

Voordat je een besluit neemt, willen we graag met je delen wat de vrouwen zeggen die er vorig jaar bij waren:

Anne
'Warm thuiskomen, zó voelde het weekend van Mevrouw de Boer. Jezelf kunnen zijn, overeenkomsten met iedereen, lekker eten, tijd voor jezelf, inzicht krijgen in jezelf, werken aan je eigen persoon, je stil laten staan bij de dingen die je echt wil doen in je leven.'

Annet
Het hele weekend voelde vanaf dag één als vakantie. Een heerlijk weekend waarin je tot jezelf kan komen en rust krijgt. Daarnaast ook inzicht krijgt in hoe je bent en wat je anders zou willen.'

Dus:
*Ben jij een Mevrouw de Boer?
*Wil je meer inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet?
*Durf je ruimte, tijd en geld vrij te maken voor jezelf?
*Ben je klaar voor een flinke energie boost?
*Heb je zin in een onvergetelijk weekend?

Meld je dan nú aan voor het Mevrouw de Boer weekend! Dat doe je door op de groene knop te klikken. Don't worry: je zit dan nog niet vast aan het weekend. Nadat je je hebt aangemeld maken we een belafspraak waarin we bespreken of dit iets voor je is. Het zorgt namelijk gegarandeerd voor een verandering voor het leven, dus we willen wel zeker weten dat je bereid bent om er écht voor te gaan. Wij gaan er in ieder geval 100% voor!

 

Ik ga mee!


Heb je vragen?
Stuur ons een mail met je vraag en telefoonnummer naar
mail@mevr-de-boer.com.


Tot snel!

Zonnige groet,
Martine, Marlies en Rianne