30 juni: High-tea

Iedereen kent ze. De 3 D's: Druk, druk, druk.
Constant in je hoofd bezig met de organisatie van de dag voor het bedrijf, voor je werkzaamheden, voor je gezin, voor je partner en.. voor jezelf. Het lijkt een manier van leven te zijn (geworden). Je denkt: binnenkort wordt het rustiger en kan ik de zaken op een rijtje zetten, of dan kom ik weer toe aan: (vul in wat jij belangrijk vindt). 


Daar lopen veel vrouwen uit de agrarische sector tegen aan. Ze merken dat ze niet meer vol frisse energie opstaan en hebben het gevoel geleefd te worden.

Het kán anders. Je kent die uitspraak van Einstein vast wel: 'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.' Goed nieuws: Je hebt zelf de keuze. (ook al voelt dat nu misschien niet zo..)

Heb je al gehoord van onze methode? Tea-time = Me-time.
Wij streven er naar dat het jou lukt om iedere dag een moment voor Quality-time te reserveren. Me-time voor jezelf, met je partner, met je kinderen, met z'n allen, met vriendinnen, met familie, met de buurvrouw, met de hond.. Wat je wilt. Het is niet iets wat je zo maar even doet, Me-time creëren. 
Anders had je dat al lang gedaan! 
Wij willen je helpen om meer tijd en ruimte te maken voor jezelf.

Waarom?

Als je meer tijd en ruimte voor jezelf maakt, dan levert dat energie op. Die energie kun je goed gebruiken voor de taken en werkzaamheden die je dagelijks te doen hebt. En op lange termijn levert het nog meer op!

Ben je er klaar voor?!
Voor meer energie?
Meer rust in hoofd en huis?


We nodigen je uit om te komen proeven van deze methode tijdens onze High-tea, samen met lekker hapjes en warme thee natuurlijk :) 
Samen met een kleine groep vrouwen maak je ruimte voor jezelf, wordt je geïnspireerd en ervaar je onderling (h)erkenning.

De investering is € 99,- (excl. BTW).
Tenzij je de kortingscode hebt! Mail ons als je deze wil ontvangen: mail@mevr-de-boer.com. 

Reserveer je plek door op de groene knop te klikken. 

We zien je graag de 30e! 

Lieve groet,
Marlies en Rianne

Locatie:  Boerderij Hoekelum, Bennekom
Datum:  Vrijdag 30 juni
Tijd:        13.00 - 17.00 uur 


Ik ben er bij!