Activiteiten

energie l inzichten l vrouwenpower!

Speciaal voor vrouwen uit de agrarische sector organiseren we inspirerende activiteiten. Van workshop tot een heel weekend. We zorgen er altijd voor dat je er echt iets aan hebt, dat je er energie van krijgt en er blij van wordt. En.. je zou denken dat zoiets je tijd kost, maar het levert juist tijd op! Zeeën van tijd, tijd om je kopje thee te drinken. Benieuwd? Kijk wanneer er een evenement voor jou wordt georganiseerd!

30 juni: High-tea

Toe aan een gezellige middag voor extra energie en vol inspiratie waar je direct van kan profiteren in de zomer>> kom dan naar onze Mevrouw de Boer High-Tea!

Tijdens de High-tea wordt niet alleen maar over koetjes en kalfjes gepraat. Mevrouw de Boer heeft speciaal voor jou een methode ontwikkeld die Me-time oplevert: Van geleefd worden naar het stuur in eigen handen.
We nodigen je uit om deze energie-boost te ervaren as vrijdag 30 juni.
Lees meer >>

4 juli workshop!

Vrouwen uit de agri sector drinken te veel koude thee! We hebben het niet over ice-tea, maar over thee die eigenlijk warm was... Herken je dat? Dat je het te druk hebt om even rustig je kopje thee (of koffie) te drinken? Dat je geleefd wordt, in plaats van dat jij bepaalt hoe jouw dag verloopt? Dat je aan het eind van de dag al niet meer kan benoemen wat je allemaal hebt gedaan? Voel je een verlangen naar verandering, maar weet je niet hoe en wanneer? 
Lees meer >>

Mevrouw de Boer Dag & Mevrouw de Boer Weekend

Ze komen er weer aan! 
De leukste en tofste evenementen van het jaar : )

* Mevrouw de Boer Weekend
* Mevrouw de Boer Dag

Binnenkort maken we meer bekend. 
Wil je echt als állereerste op de hoogte zijn van de datums en vroege vogel korting? 
Schrijf je dan hier in!